Pravilnik

Preden si odprete prostor na našem strežniku, je dobro vedeti naslednje stvari.
 
Vedeti morate koliko prostora potrebujete, koliko elektronskih naslovov in če se bo na vaših straneh izvajal kakšen program. Na podlagi tega izberete najprimernejši paket. V primeru, da potrebujete kakšno pomoč, smo vam zopet na voljo.
 
Seveda pri računalništvu ne gre brez tehničnih podatkov. Naši strežniki so v internet omrežje priključeni s 100Mbitno povezavo in so fizično nameščeni v Sloveniji (optični kabel SIX omrežja). Tečejo na operacijskem sistemu Linux, so dvoprocesorski, s 786 Mb pomnilnika. Strežniki so robustni in zanesljivi.
 
Prostor vam odpremo takoj, odprtje pa je uradno, ko nam vrnete izpolnjeno in podpisano pogodbo, katero natisnete ob odprtju prostora. Pogodbo nam morate vrniti najkasneje v sedmih (7) dneh, drugače vam prostor zapremo. Nato jo podpišemo in žigosamo še pri nas, ter vam vrnemo vaš izvod, ki ga shranite za dokumentacijo.
 
Dobro je vedeti še nekaj stvari v zvezi z domenami. Pri ponudniku, kjer ste domeno registrirali (lahko jo registrirate tudi pri nas), morate pod svojo domeno vpisati naše DNS zapise. To je številka, pod katero se skriva naš strežnik in pod katerim ga spoznajo drugi računalniki. Če imate domeno registrirano pri Arnesu (domene tipa .SI ), jim morate poslati obrazec za vpis DNS zapisov.

Splošni pogoji poslovanja (klikni za ogled)
 
Za pomoč lahko izpolnite obrazec Vaših vprašanj bomo veseli.
 

 Vprašalnik
 Ime in priimek :  

 Elektronski naslov :  

Vprašanje :